OPDATERING

FINALLY I’VE FOUND THE PERFECT SHOES

 
Jeg har nu gået i rigtig lang tid og ledt efter de perfekte konfirmations sko, men det har jo været skide svært, da jeg ikke er til hvad som helst. Men i dag fandt jeg endelig en sko der faldt i min smag, dog var de heller ikke de billigste, men jeg skulle bare have dem. Da jeg så dem i butiksvinduet, tænkte jeg, de er da godt nok grimme, men da de kom på og bare sad perfekt på min fod, tænkte jeg, at jeg aldrig ville kunne finde nogle som ikke ville være for klodset til min konfirmations kjole, og så gad jeg heller ikke lede mere, så det blev altså dem. Nu mangler jeg kun, at få lavet min kjole færdig, som jeg selv har designet, uhhh, det er rigtig spændende, synes jeg… Jeg har været så nørdet, at downloade en app til min iPhone, hvor den tæller ned til min konfirmation, og der er nu kun 50 dage tilbage (det lyder af meget, men for mig er det ingenting). Jeg glæder mig jo bare fucking meget altså…
Undskyld for min lidt lange snak om ligegyldige konfirmations ting.

God lørdag sødeste læsere!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPDATERING