FASHION BOOKS

HOME AGAIN

 
Jeg er hjemme igen efter en helt fantastisk dejlig tur. Nu skal jeg tilbage til den normale hverdags blogging, hvad synes I egentlig om ferie-indlæggene, der har ikke været så mange kommentarer, som der plejer at være, kunne I ikke lide indlæggene? Jeg havde et par flere indlæg parat til jer, men da jeg ikke synes, jeg fik nok respons på de andre, lod jeg simpelthen vær, og så var det faktisk heller ikke rigtig mig, jeg kan personligt bedre lide de gamle indlæg, lad mig høre jeres mening.

Status lige nu er, at jeg lytter til Lukas Grahams nye album (åhh, hans musik li med hjerte gange tusinde he he), finder tøj til i morgen (og hvor jeg bare ikke gider i skole, vil have sommerferie…). Jeg magter ikke rigtig noget i dag, vil egentlig bare sove…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION BOOKS