A LITTLE LOVE

NEW JACKET

 
Jeg har lige erhvervet mig denne rigtig fine forårs jakke (godt nok ligner det lidt en flis jakke på billederne her, men det gør den altså ikke i virkeligheden). Den er købt på H&M’s webshop (jeg har desværre ikke noget link) til 179 kroner sat ned fra 300 kroner. Historien bag denne jakke er, at Emilie havde bestilt den, der var gået 3 uger, og den var endnu ikke kommet, så hun bestilte simpelthen en til, da hun ikke troede, at handlen var gået igennem. Men i dag kom der så to jakker med posten. Glad ringede hun til mig, og spurgte, om jeg ville købe den anden af hende, og det gjorde jeg så.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A LITTLE LOVE