SUNNY SATURDAY

ABOUT MY HAIR

Jeg har valgt, at lave et indlæg om mit hår da jeg faktisk er blevet klippet for nylig, måske er det lidt svært at se, det ved jeg ikke, men jeg har i hvert fald fået klippet tre centimeter af mit lange hår. Jeg synes umiddelbart, det er meget. Jeg fortrød virkelig, at jeg havde fået klippet så meget af bagefter. Jeg følte, det var blevet meget meget kort, men nu hvor jeg har vænnet mig til det, er det faktisk helt fint. Det er helt vildt, hvor meget det er vokset de sidste par dage, varmen for åbenbart mit hår til at vokse hurtigere, jeg ved ikke, hvad det er for noget, men det gør det virkelig! Jeg vil jo gerne have endnu længere og sundt hår, så det var måske også meget godt, jeg fik klippet, det slidte af. Jeg hader, bare at gå til frisør. Jeg er altid pisse bange for, at frisuren klipper for meget af. Men ej okay, det er jo bare hår, og det vokser jo ud igen, men når man har brugt så lang tid på at få langt og sundt hår, som jeg har, er man lidt mere følsom overfor det, eller det er jeg i hvert fald. Nok om det, nu vil jeg gå ud og nyde det gode vejr!

22 kommentarer

 • Wow dit hår er jo mega langt! Jeg tror ikke at jeg ville kunne se at der var røget 3 centimeter! Men jeg fik her for et par måneder siden klippet mit hår, fra under brystet op til kravebenet, og jeg er virkelig glad for det. :-)Men dit lange hår er virkelig smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit hår går kun lige knap ned over ørerne, hahaha! Dit hår er sgu smukt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har forsøgt at få langt hår i 5 år nu… Og det bliver bare ikke længere. :(Jeg misunder dit hår rigtig meget!nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det skal nok blive langt på et tidspunkt.. I starten kunne mit hår heller ikke blive længere, men da jeg så fik klippet det månedligt skete der et eller andet med det. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, hvor er det lækkert! Langt og brunt, så utrolig smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har ca. samme længde hår som dit. mit er bare pisse usundt, men jeg nænner simpelthen at klippe det hele af, eller at bruge en formue på produkter, der muligvis ikke virker. Har du derfor en stensikker vinder til at forvandle slidt hår til sundt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvom du nænner at klippe det af, er det, det er er sundest for dit hår. Det risikerer at spalte længere oppe, og til sidst bliver du nød til at klippe alt af. Så, hvis jeg var dig, ville jeg få klippet det slidte af og så tage nogle miraler, som får håret til at vokse hurtigere. Dette var nok ikke det svar, du havde håbet på, men jeg siger det kun af mine egne erfaringer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :) Har du en mail – gerne så hurtigt som muligst ;)xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din trøje fra?? den er virkelig fed :)- SofieKig meget gerne forbi:www.backsidebird.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint hår du har dig! Ville også ønske mit hår ville blive længere, har dog givet op på den del, så engang i mellem må der sættes extensions i(:xoxo./ceciliehansen.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu vil jeg være så uhøflig, at spørge om hvilken balsam og shampoo du bruger?Og plejer du dit hår eller bruger noget der får dit hår til at vokse hurtigere? Hvis ja, hvilke produkter bruger du og hvor kan de købes?Og glatter du hår?Hvis du gør, hvilket glattejern bruger du og hvor kan det købes? Hvis du bruger varmebeskyttende, hvad hedder den du bruger og hvor kan den købes?Jeg ved godt jeg stiller mange spørgsmål, og jeg håber virkelig du vil tage tid til at svare på dem … :IForresten, er du den smukkeste pige jeg nogensinde har set!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad har du gjort for at få længere hår. Du har besvaret en kommentar med frisør og miraler. Tænker at du mener mineraler, så hvilke spiste du? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY SATURDAY