WHITE 'N WHITE BEACH

HOME SWEET HOME

Totalt intetsigende billede, men det var lige det eneste, jeg havde.

Så er jeg endelig hjemvendt fra tre rigtig gode uger i Tyrkiet. Det har været en dejlig afslappende ferie, men jeg er nu også glad for at være hjemme. Ude godt, men hjemme bedst, som man siger. Forresten så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad I egentlig har syntes om den lidt anderledes blogging, der har været de sidste par uger, hvor jeg har været væk. Som jeg nok allerede har sagt en gang før, har jeg prøvet at holde bloggen igang på bedste vis, så den ikke gik helt i stå. Det håber jeg, er lykkedes mig.

Er der forresten nogen, der har lagt mærke til, at der er kommet en sort tyk linje oppe i toppen af bloggen? Den er pludselig kommet, og jeg aner ikke, hvordan man fjerner den. Jeg har prøvet, at fjerne navigationslinjen, men den gider stadigvæk ikke forsvinde. Nogen der kan hjælpe mig?

16 kommentarer

 • Prøv at finde ud af, om det har noget med HTML’et at gøre. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes du har været rigtig god, til at holde bloggen igang! :-) og nogle fine indlæg!Dejligt, at man ikke føler du er helt væk! Håber du nydt ferien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk ikke at den sorte streg gør noget. Det ser egentlig meget cool ud, men hvis man vil have et enkelt layout, kan jeg selvfølgelig godt forstå, at den er irriterende. Din blogging er rigtig god, jeg er vild med din blog, selvom jeg er nytilkommen og ikke har fulgt med så forfærdelig længe :-)Mange hilsner herfra.Amanda, sort kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig din blog og alle dine indlæg er utrolig inspirerende. Du har da lavet nogle færre indlæg end normalt, men du skal jo også have lov til at holde ferie og slappe af. Blogging er jo ikke ens første prioritet… Så det er fuldt forståeligt, men glæder mig til, at der kommer lidt flere indlæg forhåbentlig. Jeg sidder nemlig klistret til skærmen, når de kommer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ellers virkelig et flot billede!Har forrsten lige nævnt dig og bloggen i et indlæg :)KnusInfinitybyanna.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger godt med, og det har været nogle rigtig fine indlæg, selvom du jo ikke lige opdaterede hver dag – men det skal man jo heller ikke nødvendigvis :-)Jeg kan godt lide din blog !Kig forbi min nye DIY-blog: http://www.thecooloringproject.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa! Jeg elsker virkelig din blog. Den er så inspirrende! Jeg elsker virkelig også din stil virkelig meget! Din blog er den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes også at din blog er rigtig fed og inspirerende! Hvilken skabelon bruger du til bloggen? Jeg kan nemlig ikke få min overskrift og dato til at stå i midten af siden :) Knus annaengstroem.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE 'N WHITE BEACH