HER!

/0.jpg" />
AUTUMN HAS STARTED

SVAR PÅ SPØRGERUNDEN

AF EN ELLER ANDEN GRUND KAN JEG IKKE FÅ VIDEOEN HERIND PÅ BLOGGEN, HVILKET IRRITERERER MIG MEGET (LÆS: VIRKELIG MEGET) MEN I KAN SE DEN PÅ YOUTUBE LIGE HER!

I må bære over med kvaliteten. Det er begrænset, hvor god kvaliteten kan blive med et webcam. Anyway. Nu fik I sgu stemme på… Det kunne være lidt sjovt at høre, om jeg lyder, som I havde forventet, eller om I havde en helt anden stemme oppe i jeres hoveder. Jeg synes godt nok, at den her video er akavet og en anelse pinlig, men eftersom jeg lovede jer, at besvare jeres spørgsmål i videoformat, blev jeg jo nød til det. Hvis der er nogle spørgsmål, som jeg har glemt at svare på (hvilket der muligvis godt kan være, da jeg har sat alle spørgsmålene ind i et word dokument, og det kunne jo være, at jeg havde misset nogle), må I lige smide en kommentar i kommentarfeltet, og jeg svarer dem i et indlæg. Jeg håber, at I synes om videoen, smid endelig en kommentar om, hvad I synes om den. Fortsat god lørdag, sødeste læsere.

18 kommentarer

 • Åh hvor har du en dejlig stemme!og hvor jeg elsker at læse din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Årh, du har en super sød stemme, og den er faktisk helt som jeg havde forestillet mig. :)Synes dog ikke rigtig du får svaret på særlig mange spørgsmål, sådan du ved med et rigtigt svar. Du svarer ‘det ved jeg ikke’ til rigtig mange og er ikke så uddybende, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt. Men ellers fedt at se dig tale i en video, ville bare gerne have set lidt mere af dig i nogle af svarene. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak! Fint med lidt konstruktiv kritik. Jeg er fuldkommen enig med dig. Det var først efter, jeg havde set videoen, jeg lagde mærke til, at jeg svarer ‘det ved jeg ikke’ til et par spørgsmål. Men på den anden side ville videoen også komme til at tage alt for lang tid, hvis jeg skulle være så uddybende, og det tænkte jeg, at det ville blive lidt kedeligt i længden. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sød at høre og se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor er du fantastisk sød at se på! Synes kun det var positivt :) /Simone.www.aheartwithfashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er dine bukser fra? Elsker elsker elsker din blog og din stil. Gennemført lækkert.theblackways.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din stemme var lige som jeg havde forestillet mig. Haha. Jeg har et enkelt spørgsmål, som jeg selvfølgelig håber du vil svare på. Hvor køber du dit Alexander Wang tøj? Jeg har fundet et par tee’s, jeg utrolig gerne vil have fat i, problemet er bare jeg ved ikke hvor det kan fås henne. bymettegravesen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god video! Din stemme er faktisk som forestillet – rigtig sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke åbne linket :(.. nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan heller ikke åbne linket :-(livelovelaughbylindegaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN HAS STARTED