AUTUMN HAS STARTED

SVAR PÅ SPØRGERUNDEN

AF EN ELLER ANDEN GRUND KAN JEG IKKE FÅ VIDEOEN HERIND PÅ BLOGGEN, HVILKET IRRITERERER MIG MEGET (LÆS: VIRKELIG MEGET) MEN I KAN SE DEN PÅ YOUTUBE LIGE HER!

I må bære over med kvaliteten. Det er begrænset, hvor god kvaliteten kan blive med et webcam. Anyway. Nu fik I sgu stemme på… Det kunne være lidt sjovt at høre, om jeg lyder, som I havde forventet, eller om I havde en helt anden stemme oppe i jeres hoveder. Jeg synes godt nok, at den her video er akavet og en anelse pinlig, men eftersom jeg lovede jer, at besvare jeres spørgsmål i videoformat, blev jeg jo nød til det. Hvis der er nogle spørgsmål, som jeg har glemt at svare på (hvilket der muligvis godt kan være, da jeg har sat alle spørgsmålene ind i et word dokument, og det kunne jo være, at jeg havde misset nogle), må I lige smide en kommentar i kommentarfeltet, og jeg svarer dem i et indlæg. Jeg håber, at I synes om videoen, smid endelig en kommentar om, hvad I synes om den. Fortsat god lørdag, sødeste læsere.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN HAS STARTED