THAT DAY

T BY ALEXANDER WANG

 
Dem af jer som følger mig på Instagram og på bloggens facebookside så, at jeg i går postede et billede af den fineste pakke fra Net-A-Porter. Pakken indeholdte disse to items: Begge fra T by Alexander Wang: En basis t-shirt og en basis top. De er virkelig komfortable, simple og bløde. Jeg bestilte dem hos Net-A-Porter for cirka en uge siden og fik dem ind af døren i går. T by Alexander Wang laver de absolut lækreste basisvarer ifølge mig.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig, at vide om der er noget specifikt, I gerne vil se her på bloggen eller evt. idéer til indlæg, da jeg er gået lidt i stå med at tænke i kreative baner grundet tidspres. Jeg håber, at nogen kan komme med nogle gode idéer.
Til noget helt andet. Mht. spørgerunden. Jeg ved godt, at jeg ikke har fået lavet de lovede video med svar på de spørgsmål I stilede mig i spørgerunden. Jeg har simpelthen ikke haft tid til at sætte mig ned og svare på alle de spørgsmål, jeg har fået. Så vil I ikke være søde at lade vær med at spørge ind til det i kommentarfeltet, den skal nok komme på et tidspunkt.

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAT DAY