WANNA BE

BLOG RECOMMENDATIONS

Emilie fra Emilie

 
Først vil jeg gerne takke jer for alle jeres søde kommentarer på mit forrige indlæg, (som i øvrigt kan ses lige her), de varmer ufatteligt meget, tusind tak fordi I er så forstående.Jeg har nu kigget alle de 130 blogs igennem, og det skal lige siges, at der har været mange fine blogs. Jeg er virkelig glad for alle de kommentarer, jeg har fået, det var virkelig ud over alle forventninger. De bloggere som umiddelbart fangede mig mest ses på ovenstående billeder. Jeg synes, at disse fantastiske og ikke mindst smukke bloggere gør et utroligt flot arbejde, og fortjener så meget ros! Til jer der ikke kender disse blogs, synes jeg bestemt, at I skulle tage et kig forbi.

14 kommentarer

 • Elsker også Fusking Wardrobe, og er også ret vil med Black and Blurry. Kender ikke Emilie, men tjekker den ud med det samme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie,Jeg læser din blog hver dag, og nyder hvert eneste indlæg. Du er en virkelig, virkelig dygtig blogger.Jeg synes, det er nogle rigtig fine blogge, men jeg synes, det er lidt ærgerligt, at de alle er nogle som rigtig mange kender.Kunne du måske ikke lave nogle anbefalinger, til blogge som har under 100 medlemmer? Det behøver ikke nødvendigvis at være nogle blogge, der er helt fantastiske, men derimod bare nogle, som du kunne se en fremtid i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, Emma! Jeg kan godt se, hvad du mener. Men før jeg lavede indlægget ‘Show me your blog’, kendte jeg faktisk ikke Emilie. Det var bare disse blogs, der sagde mig mest, og ikke fordi de er populære, det havde jeg ikke rigtig tænkt over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for alle de fede blogs! Jeg var virkelig løbet tør for læsestof. Dejligt med nye og interessante blogs <3/Victoriawww.victorias.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind, tusind tak! Er trofast læser på din blog, så jeg er virkelig glad for din anbefaling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine blogs. :Dhttp://cormore.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lavet et indlæg med blandt andet din blog:-)Så tag et smut forbi – http://bycarolines.blogspot.dk/2012/10/blogger-ladies.htmlknus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du dejlig! Tusind tak, søde. Og mindst ligeså meget credit til dig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANNA BE