ANOTHER OUTFIT

I’M FINALLY BACK

Nu er jeg endelig tilbage med massere af indlæg klar til jer! Jeg må nok erklære, at jeg har savnet jer og ikke mindst blogging pisse meget. Nogle har måske undret sig over stilheden på bloggen de seneste dage. De af jer som følger mig på instagram (cecilieslemming) ved, at jeg flyttede i fredags og desværre ikke har været i besiddelse af internet – derfor foregik al surfing med data fra min iPhone. Hvilket har frustreret mig pisse meget, så derfor er det virkelig dejligt, at internettet er oppe at køre igen.
Jeg er gået i tænkeboks, da jeg jo skal indrette mit nye værelse. Det kan godt være, at der går et stykke tid før der havner en masse billeder af det på bloggen, da der er et par ting der skal ordnes og nogle ting, som jeg mangler at købe, før det er færdigt. Blot en lille update på hvad jeg render og laver her fortiden. Jeg håber, at I har det godt.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANOTHER OUTFIT