LE NEU BLACK

CASEAPP IPHONE COVER WINNER


Så blev det endelig fredag, og tid til at afsløre vinderen af dette smukke cover fra caseapp.dk, som jeg lovede væk i dette indlæg. Stort tillykke til Ditte Blom, du må meget gerne kontakte mig på min mail: likeblack@live.dk. Tak for alles deltagelse, og tak fordi I læser med på bloggen! Skulle man ønske at designe sit eget personlige cover så gå ind på caseapp.dk! Helt klart anbefalelsesværdigt!
Husk forresten, at I stadig har mulighed for at designe jeres helt eget cover og bestille det hjem med 20% rabat på caseapp.dk, ved brug af denne rabatkode: likeblack. Rabatkoden udløber når måneden er omme, så skynd jer! 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LE NEU BLACK