CECILIE LASSEN

ONCE UPON A BLOG

Billedet er taget for lang tid siden, også vist på bloggen før.

Hvis vi nu spoler tiden tilbage, til før jeg startede bloggen. Jeg tror faktisk, at jeg altid har haft lyst til at dele mine tanker, billeder, mit eget præg på moden, inspirere og ikke mindst at få lov til at være kreativ. Dengang jeg startede bloggen, var blogger fænomenet slet ikke så udbredt, som det er nu. Derfor så jeg en perfekt mulighed i at starte en blog, da jeg kunne opfylde ovenstående ønsker og samtidig skille mig lidt ud fra mængden og gøre noget lidt anderledes. Så derfor oprettede jeg bloggen. Det startede med, at være en fælles “hygge” blog, som jeg havde sammen med min aller bedste veninde, Emilie. Men da der var gået et stykke tid, stoppede hun desværre, da tiden var knap og blogging ikke fangede hende ligeså meget, som det fangede mig. Men det skulle jo ikke stoppe mig, så jeg fortsatte med at blogge. Jeg slettede næsten alle de gamle indlæg, og begyndte på en frisk, hvilket jeg fik meget stor glæde af. Efter lidt tid fik jeg, en der hedder Maria til at tegne min header, så bloggen blev mere personlig og mere mig. Det begyndte ligeså stille at gå op ad bakke, læsertallet steg og jeg begyndte, at få mange flere kommentarer og sidevisninger. Dette gav mig lyst til at blogge endnu mere. Så oprettede jeg en facebookside til bloggen, som jeg var blevet opfordret til at lave af jer læsere. Jeg fik og får stadig mange tilbud af forskellige selvskaber, bloggere og private personer, som er så søde og give mig muligheden for at medvirke i diverse interviews, shoots, projekter, samarbejder osv.. Det gør mig selvfølgelig rigtig glad og er også en af de ting, der giver mig endnu mere lyst til at fortsætte med at blogge. Alt er egentlig takket være jer! Så mange tusind tak skal I have for at være så søde og gode til at tage imod hvert et eneste indlæg. Af hjertet tak. I er uden tvivl bloglands sødeste læsere.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CECILIE LASSEN