BELLEVUE GIVEAWAY WINNER

CHRISTMAS PRESENTS

Kronologisk rækkefølge: Islandsk lammeskind, Chanel Black Pearl, M.cosmetics make-up pensler, Line&Jo ørering, Hanky Panky undertøj, Wood Wood læder computertaske, Acne pung.
Som lovet – et indlæg om mine fantastiske julegaver. Udover gaverne I ser på ovenstående billeder har jeg også fået et gavekort til Line&Jo på femhundrede kroner, penge og et abonnement til Cover, hvor der hører en lille gave med, dog ved jeg ikke, hvad det er endnu, så det må blive en overraskelse til jeg får mit første nummer af Cover. Jeg kan ikke udpege én favorit af mine gaver, da jeg simpelthen er så glad for hver og én. Hvad har I fået?

32 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLEVUE GIVEAWAY WINNER