WEEKDAY KNIT

FOR NEW YEARS EVE

For New Years Eve

Cheap Monday Yuke dress, Acne Magenta long dress, Weekday dress, Acne dress, Weekday dress, Alexander Wang Draped crepe dress, T by Alexander Wang Silk slip dress, Alexander Wang Jersey maxi dress, T by Alexander Wang Long dress, Cheap Monday dress.

Jeg er blevet spurgt en del gange, om jeg ikke ville lave et indlæg angående nytårskjoler – og da jeg selv står i en lidt desperat situation, kommer indlægget her. Jeg vil enormt gerne iføre mig den ottende T by Alexander Wang kjole. Jeg tror endda også, at det er den, jeg ender med at købe. Alle kjolerne er dog rigtig fine i mit hoved, så måske nogle af jer inspireres en smule.

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY KNIT