WHITE TEE STYLING X 3

AN EXPLANATION

Som I jo nok har lagt mærke til har jeg været ret fraværende med hensyn til blogging på det seneste, hvilket jeg er utrolig ked af, da jeg faktisk savner lidt at blogge i min hverdag. Jeg ved godt, at jeg ikke har blogget dagligt og der har måske været lidt for mange dage mellem indlæggene. Jeg er udmærket klar over, at der kommer færre indlæg ud end der tidligere gjorde. Grunden til at jeg ikke har fået blogget er, at skolen er starten igen – lig med mange lektier, projekter og afleveringer (ØV!). Jeg er ikke den store planlægger, så derfor kan det nogle gange være svært at nå at få blogget. Herudover er der også nogle meget personlige ting, men det har jeg ikke har lyst til dele ud af lige nu. Jeg har heller ikke hverken været i humør eller haft overskud til at blogge. Det, som jeg egentlig prøver at sige er, at jeg har mange ting og tumle med fortiden. Jeg håber, at I er forstående overfor dette, og så håber jeg, at I alle har det fantastisk godt.

18 kommentarer

 • Jeg er helt forstående – og sådanne perioder kan der jo være. Og shit noget flot hår du har (: Hannahilikemondays.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare du ikke stopper helt, så er jeg glad :Dnckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Måske ikke lige det rigtige tidspunkt at spørge på men, hvilket kamera har du? :-)Dine billeder er vildt flotte!Knus Ida-idaskadhauge.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber du kommer oven på igen! Om der så går 1, 4 eller 100 dage mellem dine indlæg, glæder jeg mig altid til det næste. Det er en rigtig blog du har, og lige så dit hår! Hold nu op manner, hvor er det lækkert.Kram Julie// falmetgraa.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det alt for godt, men håber at du får overskuddet igen og at tingene ordner sig! Vi skal nok vente på dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal hverken undskylde overfor dig selv eller os (-: Det at blogge skal være sjovt og ikke en stressfaktor (-: Man når det man når, når man når det!Sidst bliver jeg lige nødt til at kommetere dit hår – det er jo fuldstændig fantastisk! (-: Hvad gør du dog for at holde det så smukt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag dig alt den tid du behøver! Forstår det fuldt ud, har selv blogget og haft det på den måde…Bliver lige nødt til at høre hvor din cardigan er fra? den er vildt lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtigt godt billede af dig! Og helt i orden, jeg kender selv til det!:-)simonexenia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you’re bealtiful *-* love your blog <3faultraces.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE TEE STYLING X 3