HAPPY NEW YEAR

NEW YEAR’S DRESS

Jeg fandt denne gulvlange kjole i Weekday til halv pris og måtte simpelthen bare eje den. Jeg elsker specielt detaljen med en lang slids i siden (den ses godt nok ikke så tydeligt på billedet). Jeg var iført kjolen nytårsaften, men fik desværre ikke taget outfitbilleder med den på. Mit outfit bestod af: Weekday kjole, Flying A læderjakke, Dico sko, Jane Kønig og Line&Jo smykker, Pandora armbånd, Spinning armbånd, løst hår, Chanel Black Pearl neglelak og sort glimmer smokey eyes. Jeg tilbragte min aften eller rettere sagt nat med nogle venner og vi havde en rigtig sjov, stemningsfuld og hyggelig aften sammen. Nu vil jeg lægge mig til at sove igen, igen. Er I også bare helt færdige i dag?

8 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig færdig! Kom hjem fra byen klokken 8 i morges…. Min morgenmad indtog jeg klokken 15.00nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! – og hvor lyder det outfit lækkert!fuckingfabulousblog.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie! Godt nok har spørgsmålet ikke noget at gøre med indlægget, men hvad str. er din YSL arty ring i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mener min er en størrelse 6 eller 5 kan ikke helt huske det, desværre. Men du kan evt. gå ned i en smykkeforretning og få målt din ringstørrelse ved blot at tage en ring med der er passende på den finger, du gerne vil have YSL ringen på. Jeg mindes nemlig, at der er en størrelseguide inde på YSL’s hjemeside, hvis det altså er der, du har tænkt dig at bestille den fra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for hjælpen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR