COMFORTABLE

BEAUTY PRODUCTS

Oftest anvendt make-up. Der er dog dage, hvor jeg ikke magter, at tage make-up på, men når jeg så gør, bruger jeg produkterne på ovenstående billede. Jeg går meget op i kvaliteten af produkterne og tænker over, hvad det er, jeg putter i ansigtet. Clinique, Moderately Fair, line smoothing concealer | Hvis ikke I i forvejen har en god concealer, så kan jeg varmt anbefale denne. Jeg har før brugt concealeren fra Nilens Jord, som også var rigtig god, men da jeg ikke fik brugt sticken, tænkte jeg, at jeg ville prøve en ny, og der har jeg virkelig ramt plet med denne concealer fra CliniqueDog synes jeg hurtigt, at den bliver tom i forhold til prisen. Jeg bruger en concealerbørste fra M.cosmetics nr. 204 til at påføre den, så jeg bruger mine fingre mindst muligt. Youngblood, Ivory, 01003 | Den bedste mineral foundation jeg nogensinde har eget. Dækker tilstrækkeligt og passende. Helt klart anbefalelsesværdig! Her bruger jeg en pudderbørste fra Nilens Jord nr. 804 til at påføre den. Mac, Pearl Frost, cream colour base | Denne påfører jeg under brynet for at opløfte det. Lancôme Sourcils | Bruger jeg til at tegne brynet op, så det bliver fyldigt og mere fremhævet. Nok det vigtigeste produkt i min make-up pung. Mac, Brow Set, Clear | Denne bruger jeg altid efter jeg har tegnet mit øjenbryn op, så brynet holder faconen. Meget smart og også meget anbefalelsesværdigt. Lancôme Khôl | Jeg påfører khôlen lige under øjet, og tværer det lidt ud, så det ikke bliver en alt for kraftig sort streg. Jeg lægger den mere for at indramme øjet lidt. Lancôme Hypnôse, Doll eyes | En af de bedste mascara jeg har prøvet hidtil. Den giver et meget naturligt look. Mac, Fix+ | Udover det bruger jeg også denne smarte vand-spray, som jeg iøvrigt glemte at få med på billedet. Jeg bruger den tilsidst for, at friske ansigtet lidt op og give make-uppen den sidste finish. Nok også et af mine yndlingsprodukter.
Okay, sikke en lang smøre jeg fik skrevet, men håber alligevel, at I har læst med.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMFORTABLE