COS WEDGES

QUESTION TIME

Nu har I, mine søde læsere mulighed for at stille alle de spørgsmål I vil. I kan spørge om alt mellem himmel og jord – det kunne for eksempel være om krop, kost, mode, kæreste, familie, job, uddannelse, fremtid, blogging, personligt, skønhed, ALT. Jeg har tænkt mig at svare på jeres spørgsmål i ét samlet indlæg senere hen.

26 kommentarer

 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor får du inspirasjon?Hvor lenge har du blogget?Hvordan hadde du beskrevet din stil? Favoritt merkene/butikkene dine?Er det enkelt å finne dine typer klær i danmark, eller kjøper du på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du gjort noget for at få så mange faste læsere?Hvor lang tid har du blogget?Hvor høj er du? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad hedder din kæreste? Hvor lang tid har i været sammen? Hvor gammel er han? Hvordan mødtes i? Og beskriv jeres forhold med 3 ord?Har du et job? Hvad arbejder du så med?Hvordan får du råd til alle dine dyre ting, som feks. alexander wang, won hundred, kartell, chanel mm.?Dit forhold til dit eget udseende og krop? Træner du meget? Hvad spiser du, morgen, middag og aften?Hvor går du i skole henne? Hvilken klasse går du i? Får du tit afvide at du ser ældre ud end du er?Drikker du? Går du tit til fester? Ryger du?Dit forhold til dine forældre? Er de skilt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste?Inpiration?Alder?Tumblr?Økonomi?Sport?Bloggens alder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan holder du dig slank?Hvad gør du for at få dit hår til at blive sundt og langt?Hvor redigere du billeder henne?Hvilke retter kan du ikke lide?Går du op i motion og kost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit yndlingsitem i din garderobe?Dit drømmekøb?Kan du lave et indlæg om dine yndlingsparfumer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilket skønheds-produkt kan du ikke leve uden?Beskriv dig selv med 3 ord.Grøn eller gul?Livret?Favoritblog?Har også selv gang i en spørgerunde, og jeg vil blive såå glad, hvis du vil kigge forbi og skrive et par spørgsmål!http://sarahriisager.blogspot.dk/2013/03/sprgerunde.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt blog relateret ;)-Hvordan får du indlægstitel til at være centreret? Og hvordan gør du dine billeder så store?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad vil du lave i fremtiden?Har du arbejde?Alder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har gået med en maaasse spørgsmål til dig og din blog, så rart med en “ask me” hehe.Okay, her kommer de så:1. Hvorfra for du inspiration? Altså til din blog, tøjstil osv.2. Går du meget op i sundhed og motion? Træner du, spiser sundt osv.3. Hvad laver du i din fritid udover at blogge?4. I hvilken by bor du i?5. Hvad er dit “mål” med bloggen?6. Læser du andre blogs?7. Har du en tumblr?8. Hvad skal du i sommerferie 2013?julie-og-claudia.blogspot.dkKram fra Julie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fået et gavekort på 500 kr. til kaza i fødselsdagsgave og vil spørge dig til råds.Jeg kan ikke vælge, om jeg skal spare sammen til en MyWalit taske til næsten 2.000 kr. (min oprindelige plan)eller om jeg bare skal købe en billigere taske fra Desigual, så jeg kan få den med det samme?Begge gør mig glad, men jeg ved ikke, om jeg vil fortryde det, hvis jeg køber nu. Knus og kram <3Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FØRST og fremmest vil jeg gerne melde ud at jeg virkelig holder af din blog, virkelig! Du inspirere mig så meget, og jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste der har det sådan! Ej men det er helt fantastisk. Nu til spørgsmål ;-)- Hvad gør du for at holde dig slank? Har du noget motion relateret du gør fast hver uge? – Hvordan får du råd til at alle de fede items du har? Har nemlig tit klikket på de forskellige links du har lagt ind af noget af det, og det er altså ikke vildt billigt… – Hvad vil du gerne uddanne dig som?Håber inderligt at du vil svare, da jeg længe af ventet på en spørgerunde :-)Thumps up herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan holder du dit hår sundt? Hvor ofte bliver du klippet? -elsker din blog! Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor mange penge bruger du ca. på tøj om måneden?Har du et job? Hvis ja, som hvad og hvor?Hvad laver du, når du virkelig skal slappe af?Hvilken uddannelse er du igang med?Hvad vil du efter din nuværende uddannelse?Hvad er dit yndlings- og hadefag?Hvad er dit kælenavn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det bedste ved at blogge? Hvem er dit stilikon? Har du en tumblr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor har du købt dine sorte New Balance henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke tre skønheds produkter kan du ikke leve uden?Hvad er dit næste køb?Hvordan tjener du penge?Hvordan holder du dig slank?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit yngelings tøj?Noget du skal købe, drømme køb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din fede læder taske fra? Den som du havde med på rejse her i påskeferien? Hvad er dit yndlingsmærke når det kommer til festkjoler?Hvor køber du gerne dine tasker henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad ville du gerne hedde hvis du selv kunne vælge?Hvad er dine 3 yndlings pige og drengenavne? Hvad hedder dine forældre?Er du ofte ude og rejse?Hvilken butik også på nettet ville helst have et gavekort til på 3000?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor har du købt dit tøj stativ?hvor har du købt dit skrivebord?hvor har du købt din loft lampe?hvor fik du designet din konfirmations kjole?hvor har du købt dine bøjler, til dit tøj stativ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan du komme med nogle gode råd til at starte en blog op? Hvad er det vigtigeste for at en blog er værd at læse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det altid forskellige sæt du har på? Eller kunne du godt finde på at have det samme sæt tøj på flere gange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her du et job?Hvordan kan det være du har så mange penge at råde over, siden du kan købe så dejligt mange ting så ofte?? :)Hvad er dine yndlings webshops?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad vil du gerne uddanne dig til?Andre fremtidsplaner?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS WEDGES