NEED YOUR HELP

Status er den, at jeg skal til konfirmation i morgen, og skal derfor have fundet et outfit, jeg kan iføre mig.. Og nu er det, at I kommer ind i billedet. Jeg tænkte nemlig, om der var nogle af jer, som kunne have lyst til at kreere en polyvore med jeres bud på det perfekte outfit til denne begivenhed. Det kunne være sjovt, at se jeres bud som inspiration. Så, hvis I er med på ideen, kan I linke jeres Polyvore i kommentarfeltet nedenfor!
Jeg har forresten fået arbejde (!), og forfaen, hvor er det lækkert at kunne tjene penge selv, man har altså bare råd til lidt flere ting, he he. Derudover har jeg også fået min mobil tilbage, hvilket bare er helt vildt dejligt. Mht. spørgerunden: Jeg skal nok svare på alle jeres fantastiske spørgsmål, men først skal jeg lige have tiden til det, for jeg vil nemlig gerne bruge lidt tid på at besvare jeres spørgsmål. Ellers har jeg det rigtig godt fortiden, hvad med jer?

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MTWTFSS | WEEKDAY