SICKNESS

WEDGE SANDALS VS. LEATHER SANDALS


Lige nu har jeg fantastisk brug for jeres hjælp. Skal jeg købe et par wedge sandaler eller et par læder sandaler, eller måske begge? De er begge rigtig billige, men problemet er bare, at jeg også er blevet helt hooked på to andre par sko. Det der taler imod at købe sandalerne er, at de er lavet i imiteret læder, men jeg synes alligevel, at de er super fine. Jeg kunne lige forstille mig en enkel, lille, let, sort kjole til sandalerne til højre, men for dens sags skyld også til de andre, her til sommer! Jeg har i lang tid ledt efter nogle sko lign. wedge sandalerne, som I ser til højre, men da jeg opdagede, at den forreste rem er transparent, blev jeg lidt i tvivl om, hvorvidt den er behagelig at have på. Begge sandaler forhandles på “& Other Stories” og I kan finde dem lige her og her.

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICKNESS