ASOS BUYS

BASIC IN THE WARDROBE #1

BASIC

Til jer, som er i gang med at bygge en garderobe op, har jeg fundet på et nyt koncept kaldet ”Basic in the wardrobe”, her vil jeg ugentligt lave en polyvore med inspiration til, hvilke beklædningsdele en garderobe kan indeholde. Indlæggene vil være opdelt i 3 kategorier – overdele, underdele og overtøj. Under hver kategori, deler jeg beklædningsdelene op således, at bukser er for sig, nederdele er for sig og shorts er for sig. Når der ikke er flere beklædningsdele tilbage, vil jeg som afsluttende indlæg på konceptet, lave en polyvore med mit bud på, hvad der er det mest basale, under de nævnte kategorier, som en garderobe bør indeholde. Vi starter ud med kategorien ”overdele”. Jeg mener, at der som det første skal havne en masse basic langærmet t-shirts, t-shirts og toppe i garderoben. Fordelen ved disse basicvarer er, at man nemt kan style dem på mange forskellige måder. For mig at se, kan man ikke få for mange basicvarer som disse. Næste gang vil der komme en polyvore med trøjer til en kold sommeraften. Lad mig høre, hvad I synes om konceptet.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS BUYS