SICK-FUCKING-NESS

BEFORE I TURN EIGHTEEN

BEFORE I TURN 18
I form af en polyvore har jeg samlet ting, som meget gerne må ende i min garderobe, inden jeg fylder atten år. Heldigvis er der et par år endnu til at jeg fylder atten, så jeg har god tid til at få sparet op til nogle af mine dyre ønsker. 
 
– Jeg har virkelig behov for et par smarte høretelefoner og disse er helt perfekte I mine øjne! 
– Som nævnt mange gange før, så drømmer jeg stadig om denne taske fra Balenciaga i modellen Velo. En dyr drøm, som forhåbentlig bliver realiseret på et eller andet tidspunkt.

- Jeg vil frygteligt gerne være indehaveren af endnu et par smukke Acne støvler, men kan ikke helt beslutte mig for, om det skal være Cypress, Track eller Alma. Jeg tror dog, at jeg hælder mest til Track, da de er en smule mere klassiske og anvendelige.

- Endnu en ting som jeg længe har drømt om, er denne smukke Chanel 2.55. Måske en ret urealistisk drøm, men hvad fanden, man er jo modeblogger.

- Endnu et dyrt ønske, nemlig et Canon EOS 5D spejlreflekskamera. Jeg har længe ønsket at skifte mit nuværende kamera ud med dette, men muligheden har bare ikke været der endnu..
– En ting som, i mine øjne, går under kategorien “must have” er et par fine solbriller, det kunne for eksempel være disse Acne Frame, som jeg er helt vild med fortiden. Det behøver nødvendigvis ikke at være fra Acne, det kunne såsom også være fra Ray-Ban, som iøvrigt også har lavet nogle rigtig fede modeller.
– En make-up pung fra enten Balenciaga eller Acne. Jeg synes, at begge er så lækre, men foretrækker nok den fra Balenciaga frem for Acne, dog er den fra Balenciaga dyrere, hm.. 
– Jeg har efterhånden rigtig mange smykker, men smykker kan man ikke få nok af, vel? Så denne fine ring og halskæde fra Bjørg vil jeg absolut ikke have noget imod at være besiddende af.
– Derudover har jeg drømt om denne ubeskrivelig lækre Rick Owens læderjakke i et stykke tid nu. Den vil uden tvivl passe helt perfekt ind i min garderobe! 
– Til sidst men ikke mindst denne lækre Acne cap, må jeg også bare eje, da den er så fucking lækker (undskyld jeg bander), men den er altså bare virkelig lækker.
Har I, ligesom mig en liste over ting, som I gerne vil være i besiddelse af, inden I fylder atten, hvis ja, hvilke ting står på jeres lister? 

12 kommentarer

 • Jeg har en laaaang liste, og der er knap et år til den store dag er her.. Julie// falmetgraa.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • He he, det kan jeg godt se, så har jeg da massere tid til at få opfyldt blot disse få ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre ønsker! Balenciaga og Chanel er helt sikkert også på min liste, og Rick Owens jakken måtte da også gerne komme forbi. fuckingfabulousblog.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne helt sikkert drømme om alt dette, jeg er desværre så nærig, at jeg aldrig ville kunne bruge mine penge på den slags. Med mindre, at jeg selvfølgelig vinder i lotto :Dnckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • He he, jeg er faktisk også ret nærig, når det kommer til stykket.. Der hvor den ender galt hos mig er, at når jeg så endelig har sparet op, så kommer jeg til at købe mange andre ting end lige den enkelte dyre ting, som planlagt, he he :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • På min liste står blot en AW mini Brenda, en Balenciaga – enten City eller Velo, en ægte læderjakke, de perfekte læderstøvler og så en ny computer… Og altså så ville jeg heller ikke takke nej til en masse fine sølvsmykker, gerne fra Line&Jo og så Royal Copenhagens hvid riflede stel – det er simpelthen det smukkeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det nogle flotte ting, jeg har præcis samme ønsker, håber de bliver opfyldt hahah, årh…..ville være såååå skønt! bliver helt glad ved tanken, hårdt arbejde venter forude!:-)Skønt indlæg, er vild med din blog, Cecilie!Knus MariaLINK: http://wardrobebyfashionistas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin blog! Hvor er ringen fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICK-FUCKING-NESS