MARC JACOBS DOT

SICK-FUCKING-NESS

Et stemningsbillede fra i dag. Jeg har fået dagen til at gå med at sove, drikke te, netshoppe, sove, læse blogs, høre musik og sove igen. Det næste stykke tid vil bloggen være nedprioriteret grundet sygdom. Jeg har lige fået konstateret kyssesyge, så jeg er meget træt og tappet for energi. Jeg ved desværre ikke, hvor lang tid det varer, nogle siger det varer op til en måned, andre siger, at det kan vare et halvt til et helt år. Men det er vel forskelligt fra person til person. Jeg er meget ærgerlig over, at jeg ikke rigtig kan blogge ordentligt, men jeg vil prøve at gøre alt for at holde bloggen igang bedst muligt, så her ikke bliver helt stille. Men det bliver altså begrænset som sagt. Jeg håber, at I er forståelige overfor dette.
Forresten så sker der snart nogle ændringer mht. layoutet her på bloggen, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, men mere om det senere hen! Derudover tænkte jeg lige, at jeg ville høre jer ad, om der er noget specielt I ønsker at se på bloggen. Det skal altså være indlæg, som jeg har mulighed for at lave, når jeg er syg.
Vigtigt: Der er nogle, som ikke har svaret på mine mails vedr. køb af ting fra salgsbloggen. Hvis tilfældet skulle være at Clara Lervad, Louise Løkken og Leonora Larsen faktisk sidder og læser med bag skærmen, kunne I så ikke lige smide en mail til mig på likeblack@live.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARC JACOBS DOT