CASEAPP GIVEAWAY

UPDATING

Jeg er endnu engang ramt af sygdom, og for fanden, hvor er jeg dog træt af det! Det er fjerde gang i år, jeg er syg, så jeg har været til lægen og fået taget nogle prøver, som jeg får svar på i morgen. Krydser alt hvad jeg overhovedet har, for ikke at få at vide, at jeg skal have fjernet mine mandler. Jeg kan slet ikke holde tanken ud, hvis dette skulle være tilfældet. Dette er også grunden til manglende indlæg her på bloggen. Jeg håber dog snart på at være ovenpå igen. Måske ikke det mest interessante indlæg til dato, men tænkte lige, at I skulle være opdateret på, hvordan det går mig. Husker I forresten, at følge mig på Instagram? Jeg hedder “cecilieslemming”.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASEAPP GIVEAWAY