PROJECT "THE PERFECT HUMAN"

WEDNESDAY HAIRDO #12

Min bror var så sød lige at låne mig hans computer, så jeg kunne få lavet mit ugentlige indlæg – nemlig ugens hairdo. Egentlig plejer det at være om tirsdagen, men i går gik det meste af dagen med projekt, så jeg havde ikke lige tid til at lave indlægget. Jeg beklager meget, at ugens hairdo ikke kom i sidste uge. Da jeg er stadig syg, har jeg ikke så meget overskud, hvilket kan føre til manglende indlæg her på bloggen. Dog har jeg fået det bedre og håber snart på at blive rask igen. Nu til dagens frisure; Mit hår sat op i en helt almindelig knold, hvilket faktisk er ret sjældent, men fin synes jeg nu, at det ser ud.
Alle jer som har besvaret spørgeskemaet til projektet, skal have stor tak(!) Indtil videre er der kommet 300 besvarelser, hvilket jeg synes, er ret flot. Jeg havde slet ikke regnet med, at der var så mange, som gad at besvare det! Og med det vil jeg sige, at jeg er SÅ glad for at se den store opbakning!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJECT "THE PERFECT HUMAN"