TUESDAY'S OUTFIT

TIMES GOES BY

Disse dage er trættende, triste, kedelige, dårlige og dumme. Som jeg har nævnt før, har jeg kyssesyge og da mit immunforsvar er helt i bund, har jeg også været så heldig at få en staphylococ infektion, som gør, at jeg nu har det endnu dårligere. I dag har jeg så været på et ret langt og tidsrøvende besøg på Ringsted sygehus, hvor jeg skulle undersøges nærmere, da min medicin ikke har haft den ønskede virkning. Jeg skal nu op på doble dosis, hvilket er meget imod mine principper – jeg hader virkelig, at indtage så stor en mængde piller dagligt. Heldigvis har jeg mine nærmeste omkring mig i denne hårde tid, som støtter mig og får mig i bedre humør, når jeg er helt nede.

 Jeg har snart ikke været i skole i en måned, og er ved at være ret deprimeret over at gå hjemme hver evig eneste dag. Jeg prøver, at blive gladere ved at hygge mig med nogle af de ting, jeg godt kan lide at lave. For eksempel har jeg i dag været i gang med at flytte om på mit værelse, male mit skrivebord og rydde en masse op. Selvom jeg var helt smadret bagefter, mener jeg, at det var det hele værd. Jeg synes til gengæld også, at det endelige resultat er blevet ret fint. Selvfølgelig har jeg også netshoppet lidt på diverse webshops som for eksempel Jane Kønig, H&M, Moss Copenhagen, Boozt, What About Yves og Nelly. Puha, det var alligevel ret mange. Men et eller andet må man jo få tiden til at gå med, ik’? He he. Det er så typisk mig. Jeg tror faktisk ikke, at der er én gang, jeg har været syg, hvor det ikke har endt med, at jeg har netshoppet. Jeg har endnu ikke fået min computer tilbage, hvilket er ret øv og egentlig også pisse irriterende. Kunne I lige forstille jer, hvordan det ville være ikke at have sin computer ved sig i en måned, og så især når man er syg og ikke kan lave det helt store. Savner den. Suk.

 Ikke det mest positive eller interessante indlæg til dato, men jeg havde brug for at komme ud med det og dermed også give jer en lille forklaring på manglende indlæg. Jeg håber rigtig meget (læs: VIRKELIG meget) snart på at blive frisk igen, da jeg faktisk (tro det eller ej) savner at gå i skole. Derudover savner jeg også at blogge og ikke mindst jer og alle jeres søde kommentarer! Det bliver så godt at komme igang igen. Dette blev til en lang tekst, men jeg håber, at I har læst med indtil nu. Ellers håber jeg, at I har det fantastisk godt og nyder det ellers ret gode vejr, vi trods alt har haft de sidste par dage.

Billedet har intet med dette indlæg at gøre, og er taget for længe siden.

16 kommentarer

 • Hvor er det ærgerligt, og du er godt nok uheldig… Mange knus herfra og god bedring! <3http://alberte-koehler.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor surt! Men god bedring! :-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at du får det bedre, elsker din blogging! X- mariapicardkai.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor træls! Håber snart du bliver rask! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha… Kyssesyge er bare noget af det værste! Jeg ligger selv syg med influenza, infektion i hjernen (jeps. lyder ret voldsomt) og halsbetændelse, så det går lidt udover mine eksaminer her i 3.g. Så jeg ved nogenlunde, hvordan du har det. Jeg håber i hvert fald, at du får det bedre hurtigst muligt. Men på den lyse side, så får du ikke kyssesyge under gymnasietiden ellertil sidste skoledag i 9. klasse. Det er noget af det værste, kan jeg godt sige dig :P Jeg glæder mig til at se dine mange køb :)nckopp.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er mig, der siger puha. Og ja, det lyder vidst rimeligt voldsomt.. Jeg bør da slet ikke klage! Det er godt nok uheldigt, at det skal komme lige i de vigtigste eksaminer. Men held og lykke og rigtig god bedring. Jeg har lidt ondt af dig.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring, smukke du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh virkelig god bedring. Håber du får det bedre meget snart. Og viser du dit værelse som det er blevet? evt. billeder eller roomtour <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det dog synd for dig! Jeg kender virkelig til, at være syg på de mest forkerte tidspunkter. Du må have rigtig god bedring, og jeg håber selvfølgelig, snart du bliver frisk til at gå i skolen og blogge igen! Alt godt herfra – netshopping hjælper altid på humøret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUESDAY'S OUTFIT