LONG TIME NO SEE

BASIC IN THE WARDROBE #3

BASIC IN THE WARDROBE #3
Her har I en polyvore med inspiration til kjoler, som jeg selv kunne finde på at tilføje til min garderobe. Ovenstående er mit bud på den perfekte kjolesamling. Hvis I forresten ikke lige fik læst sidste indlæg, hvor jeg tog udgangspunkt i trøjer, kan I læse det lige her. Næste gang vil jeg præsentere jer for en ny kategori – nemlig underdele. Her vil der komme en polyvore med bukser.Se, hvor de forskellige kjoler er fra her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME NO SEE