JANE KØNIG HORN EARRING

BASIC IN THE WARDROBE #4

BASIC IN THE WARDROBE #4
Så er vi nået til kategorien underdele, og i dag har jeg taget udgangspunkt i bukser – herunder læderbukser, trousers, træningsbukser, afslapningsbukser og jeans. Et par læderbukser, bør en perfekt garderobe indeholde, dog har jeg endnu ikke fundet det perfekte par endnu. Et par trousers er altid meget rare at have. De er komfortable at have på, og samtidig ser det bare rigtig godt ud. Træningsbukser og afslapningsbukser er selvfølgelig et must – i hvert fald i min garderobe. Og når det kommer til jeans, er det altid rart, at have lidt forskellige at vælge imellem både høj- og lavtaljede. Næste gang vil der komme en polyvore med shorts og nederdele. Se forresten her, hvor de forskellige items forhandles.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANE KØNIG HORN EARRING