WEDNESDAY HAIRDO #15

BIRKENSTOCK SANDALS

IMG_7343_zpsc79be30fIMG_7345_zps5f325952

Jeg havde overhovedet ikke planlagt, at jeg skulle købe noget på min ferie, da jeg er i fuld gang med at spare op til et større ønske, men det blev alligevel til et par småting.. Første køb er disse lækre Birkenstock sandaler. Da de pludselig stod foran mig, kunne jeg simpelthen ikke lade være med at købe dem, da jeg faktisk stod og manglede et par sandaler at gå til stranden i – og disse var perfekte. Så det endte med, at de kom med hjem. I øvrigt er de også meget komfortable at gå i. De er forresten helt almindelige i størrelsen, og jeg har købt mine i en størrelse 37.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDNESDAY HAIRDO #15