BALENCIAGA PARIS

MY WISHLIST RIGHT NOW

WISHLIST
På ovenstående polyvore, ser I mine nuværende ønsker: Lige nu har jeg et Canon EOS 1000D, men jeg synes efterhånden, at jeg trænger til et nyt, bedre kamera. Derfor har jeg i lang tid overvejet, at investere i et Canon EOS 6D – dette står lige nu øverst på min ønskeliste. Jeg har fuldstændig forelsket mig i modellen Meteor fra Ray Ban, så disse må jeg bare eje snarest muligt! Et par høretelefoner fra Aiaiai, bare fordi jeg synes, at jeg har haft brug for sådan nogle i lang tid, specielt her på min ferie. Lige nu har jeg en lille pung fra Acne, som ikke kan rumme så meget, derfor ønsker jeg mig pungen fra Balenciaga. Udover at den har god plads, er den jo også rigtig lækker. Jeg går lidt og mangler en grå sweatshirt og denne fra Kenzo er intet mindre end perfekt. Givenchy t-shirten kan jeg bare ikke få ud af hovedet, den er bare pisse lækker og pisse sej. Sidste item på listen er en Clean parfume, selvom jeg lige har erhvervet mig en parfume, kan jeg simpelthen ikke stå for duften “shower fresh”, så den bliver jeg også nødt til at have. Mange ting kunne tilføjes til ønskelisten, men lige nu føler jeg, at jeg specielt mangler ovenstående items.

Hvilke items står øverst på jeres ønskeliste? Se forresten her, hvor diverse items forhandles.

6 kommentarer

  • Det er også nogen vildt gode ønsker! Jeg ville også vildt gerne have et nyt kamera :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan kun anbefale AIAIAI! Har selv deres Capital og de er fucking fantastiske :-) Lyden er latterlig god. Helt isoleret og perfekt. Vil så pisse gerne have Givenchy t-shirten og Balenciaga pungen. Mega fantastiske. Så rå og lækre. Virkelig lækre ønsker – forstår dem! http://www.barnafnatten.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækre ting, kan sagtens forstå at de står højt på listen! Selv kunne jeg også godt bruge en ny parfume, da min desværre blev stjålet i vinters. Gud solbrillerne er virkelig fede, haha :) xx

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALENCIAGA PARIS