END OF HOLIDAY

BASIC IN THE WARDROBE #6

BASIC IN THE WARDROBE #6
Her kommer så det sidste indlæg med konceptet “Basic in the wardrobe”. Det er dog ikke helt slut endnu, for i næste uge kommer der et overordnet indlæg med nogle af de forudgående items, der har været i løbet af konceptet. Vi er nået til overtøjet og under denne kategori, har jeg valgt at vise jer ovenstående jakker, pelse, blazers, hoddie, bomber jacket og lædervest. Jeg synes, at ovenstående items er et godt bud på hvilket overtøj en perfekt garderobe kunne indeholde. Husk at man sagtens kan finde billigere alternativer! Se her, hvor de forskellige items er fra.

Det er forresten sidste chance i dag, hvis I vil nå at benytte jer af de 10%, der lige nu er at hente på Jane Kønigs webshop. Det er sjældent, det sker for smykkebrands som Jane Kønig, så shop løs damer! Det eneste I skal gøre er at anvende rabatkoden “likeblack” ved checkout. Tag et kig forbi webshoppen her. Og se mine favoritter her.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

END OF HOLIDAY