BASIC IN THE WARDROBE #6

CHANGE

Fotografi den 13-08-13 kl. 17.06 #3

Jeg tænkte, at en lille opdatering ville være oplagt, da jeg er startet i skole, og dermed er min hverdag helt anderledes nu, end den har været rigtig længe. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg sgu, at det er hårdt at starte i skole igen, da jeg stadig er præget af enormt træthed og hovedpine efter min sygdom. Især mandag er en udfordring med 8 timer på skemaet. Så jeg skal lige vænne mig til det hele igen nu, hvor jeg faktisk ikke har gået i skole i 4 måneder. Men udover det har jeg det rigtig godt. Er I startet i skole? Hvis ja, så håber jeg, at I har fået en god skolestart.

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC IN THE WARDROBE #6