GIVEAWAY X JANE KØNIG

THE PERFECT JEANS

IMG_29644

Næsten alle piger har svært ved at finde de perfekte jeans. Jeg har længe ledt efter et par jeans, som sidder perfekt, men nu tror jeg faktisk, at det endelig er lykkedes mig at finde dem. De er fra mærket Dr. Denim (som I garanteret allerede kender), og de er købt i Norr i København. Hvis ikke I har sådan et par i forvejen, bør I virkelig gå ud og erhverve jer et par – de sidder som en drøm og er samtidig helt vildt behagelige at have på! De er slim fit hele vejen ned, stretchy og sidder stramt på den helt rigtige måde.

17 kommentarer

 • Jeg har et par og de sidder fantastisk! Men både mine venindes og mine er revnede! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, synes virkelig også disse sidder fantastisk! Åh, det håber jeg så ikke på at mine også gør, hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kvaliteten bliver virkelig ringe på rigtig kort tid, men hvis man er villig til at gå ud og købe nye (der er jo heller ikke særlig mange penge) så er det simpelthen, de perfekte jeans!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan sidder de efter at man har brugt dem i et stykke tid? :-) Altså jeg tænker på om de giver sig og om stoffet hurtigt bliver slidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har dem også! De giver sig en del efter man har gået med i et stykke tid. Jeg startede ud med et par i medium, de sad perfekt da jeg købte dem, men blev så alt alt for store. Så købte jeg bagefter et par i small, de er også begyndt at sidde en del løst allerede. Stoffet bliver også hurtigt slidt, der er allerede et hul i min small, og de mister en del farve :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine har overhovedet ikke ændret sig i størrelsen! Og stoffet er heller ej blevet slidt faktisk.. Men det kan være, at det er forskelligt fra model til model :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ejer allerede disse bukser og vil også sætte dem i kategorien “De perfekte bukser”- Da de er de eneste bukser der både sider stramt om mine meget tynde ben og er lækre at gå i, på samme tid (En sjældenhed blandt bukser). Har haft mine i ca. et år nu og har ikke købt andre bukser siden jeg fandt disse! Jeg har aldrig haft problemer med dem, de har hverken givet sig, revnet eller mistet farven. De er perfekte! (:xoxohttp://fuckinglivetwice.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er super gode og ejer selv mange par! Jeg ved ikke om du har haft dem før, men jeg har haft problemer med at de hurtigt mister farven og at der let kommer huller i dem :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det her er første gang, jeg køber dem, og har ikke været ude for ovennævnte ting endnu, heldigvis for det da! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har dem selv, og de er virkelig de lækreste!kyshttp://hvidekanter.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilken størrelse er dine?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie. Det har undret mig i længere tid, hvordan det kan være Dr. Denim du bruger. Jeg har selv et par og i forhold til mine ser bukserne utrolig lange ud til dine korte ben. Mit spørgsmål er derfor, hvor lange er dine ben? (I mine øjne utrolig korte)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie. Ved du hvad modellen hedder? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY X JANE KØNIG