ADIDAS X 2

BIRTHDAY + UPDATE

IMG_7438IMG_7429IMG_7450IMG_7559
IMG_7525
IMG_7500IMG_7561

Her er et lille udpluk med stemningsbilleder fra i lørdags. Jeg har desværre ikke så forfærdeligt mange billeder fra aftenen, så I må nøjes med disse. Det var en rigtig hyggelig aften med en masse snak, sjov og godt humør. Vi endte med at blive 18 stykker på trods af et par afbud på dagen. Jeg fik nogle rigtig fine gaver, som I nok skal få at se snarest. Aftenen gik simpelthen så hurtigt, og inden jeg nåede at se mig om, var klokken blevet mange.

Lige en hurtig update. Mit kamera er desværre gået i stykker, så jeg har derfor lidt svært ved at blogge nu, hvor jeg ikke har et kamera til rådighed. Indtil jeg får det fikset, som jeg forhåbentlig gør meget snart, må I lige bære over med de meget få indlæg. Udover det har jeg rigtig travlt med en masse ting, men håber snart at få mere tid til bloggen. Det får mig forresten til at tænke på, at jeg snart skal til Tyrkiet igen, iiih hvor jeg glæder mig! 

Da mange af jer er interesseret i både Won Hundred Nine sandalerne og de Cos wedges, som jeg har vist her på bloggen før, vil jeg lige informere om, at min veninde blandt andet sælger sine Won Hundred Nine sandaler og Cos wedges. Jeg synes, at I skal tage et kig forbi hendes annoncer her, hvis I kunne være interesseret.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS X 2