MY BALENCIAGA ITEMS

BACK HOME

Fotografi den 05-10-13 kl. 17.52

Så er jeg hjemvendt fra ferie og er allerede startet i skole igen. Det har været en rigtig dejlig, hyggelig og ikke mindst afslappende uge i Tyrkiet, men samtidig er det nu rart at være hjemme. Jeg kom først hjem sent i nat, så det har været en utrolig lang dag med 8 timer på skoleskemaet. Jeg har lige været i bad, og nu tror jeg, at jeg vil ligge mig til at sove, da jeg er helt vildt træt ovenpå rejsen. Jeg skal godt nok også lige vende mig til, at det ikke er 30 graders varme, jeg befinder mig i mere og at det altså er nødvendigt at være klædt godt og varmt på, især om morgenen.

4 kommentarer

  • Omg, du har kroppen, du har håret, du har stilen og du har det lækreste værelse. Misundelse på højeste plan!!Meeeen, åhh hvor ville jeg gerne være i 30 graders varme.. Glæder mig allerede til sommer 2014, hahajuliekirkeby.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er viiild med dit hår! Håber du har haft en fantastisk ferie!// theunknownfashionsucker.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BALENCIAGA ITEMS