KINDER BUENO X ILLUM

FUTURE

IMG_4139

Jeg har gennem tiden fået flere spørgsmål om, hvad jeg skal efter niende, så her kommer der lige et indlæg omkring mine fremtidsplaner, da det jo egentlig er ret relevant. Mine planer lige nu er, at skal jeg på Næstved gymnasium. Hvilken linje er jeg dog ikke helt fast besluttet på endnu, men jeg tror, at det bliver en samfundsvidenskabelig retning. Jeg glæder mig til at forlade folkeskolen og starte et nyt (forhåbentlig godt) kapitel i mit liv med nye omgivelser og nye mennesker, dog er jeg heller ikke i tvivl om, at jeg kommer til at savne folkeskolen lidt.

Når jeg går ud af gymnasiet, hvilket jeg gør, når jeg er 18 år, regner jeg med at holde et sabbatår, hvor jeg enten har tænkt mig at tage ud og rejse, bo i et andet land og studere videre, stå i butik eller hvilke muligheder, der nu byder sig. Derefter flytter jeg forhåbentlig hjemmefra og bosætter mig i København. Herefter er jeg overhovedet ikke afklaret med, hvad jeg vil. Jeg har en (måske lidt urealistisk) drøm om at blive til noget inden for modebranchen. Jeg kunne godt se mig selv arbejde med noget design/stylist eller være skribent for et modemagasin, som efterhånden er gået hen og blevet enhver piges drøm. Men der er heldigvis lang tid endnu, til at tænke over, hvad jeg skal til den tid. Hvad er jeres fremtidsplaner og drømme?

Ovenstående er forresten en lille smagsprøve på mit outfit fra forleden, resten får I at se en anden dag.

9 kommentarer

 • Jeg har haft en drøm i laaang tid om at blive dyrelæge, når jeg bliver voksen. Men først om fremmest vil jeg på efterskole efter niende.Og ligesom dig, har jeg også en lille drøm om at holde et slags sabbatår, men efter jeg har fået min uddannelse.Jeg kunne godt tænke mig at tage til Asien eller Afrika, måske i et halvt/helt år, på et fx orangutang hjem (hvor der kommer orangutanger ind, som er blevet mishandlet eller har mistet sin mor ind og skal lære at blive “normal” igen og komme ud i naturen) og arbejde der, iiihh, det kunne være sååå spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine :-) Jeg kunne altså ikke lade være med at svare på din kommentar, da jeg selv lige har taget et sabbatår, der minder meget om dine ønsker. Jeg ansøgte i vildskab til at arbejde for et “børnehjem” for udsatte orangutanger (primært på Borneo). Dog uden held og af god grund – de fleste af disse børnehjemme er stoppet med at indbyde frivillige, da det gav en negativ effekt på dyrene, at der hele tiden var nye fremmede mennesker, de skulle relatere til. Jeg siger bestemt ikke, at du skal give op, men ved at det virkelig er en kamp at komme til. Dog vil jeg gerne give reklame for ALOTT, som jeg rejste med, hvor jeg arbejdede for deres katteprogram i Afrika og oplevelse var selvfølgelig fantastisk. Det kunne være De havde noget for dig på hjemmesiden. Jeg håber, det lykkedes for dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Når okay.. Tak for forslaget det vil jeg prøve! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder alt sammen meget spændende – jeg har også den lidt urealistiske drøm om at blive journalist for et modemagasin. Enten det, eller også vil jeg være (mode)fotograf!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min drøm har i mange år været at blive dyrlæge, og i sommers fik jeg så besked om, at jeg var blevet optaget på veterinærmedicin i København, så jeg er faktisk i fuld gang med at tage min drømmeuddannelse! :-)- Jeg har ikke haft sabbatår, var færdig med htx som 19-årig og flyttede hjemmefra en måned efter jeg var blevet student :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige nu går jeg i 1.g på Herlufsholm Kostskole, hvor jeg har en linje, der hedder Samfund & Business, som er en slags opgraderet samfundsvidenskabelig linje, hvor der er en masse business ind over. Derudover har jeg 5 A-fag (engelsk, samfundsfag, tysk og selvfølgelig dansk og historie). Det er en virkelig spændende studieretning, men også utroligt hård. Efter det vil jeg gerne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og uddanne mig til journalist. Jeg vil gerne enten være nyhedsvært eller noget indenfor erhverv og økonomi – fx som journalist hos Børsen. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KINDER BUENO X ILLUM