RABBIT FOOT

I’M GOING TO USA

021

Min familie og jeg har længe snakket om, at vi gerne vil til USA ligeså snart muligheden byder sig. Og i dag fik jeg så den gode nyhed om, at vi skal tilbringe vores juleferie i USA (et af mine absolut største drømmerejsemål). Først skal vi være 4 dage i New York, derfra rejser vi videre til Californien, hvor vi starter sydpå ved Los Angeles, San Diego, Las Vegas og Grand Canyon, hvorefter vi bevæger os op langs vestkysten for at slutte de sidste 4 dage i San Francisco. Jeg glæder mig allerede helt vildt som et lille barn! Det bliver så spændende at opleve en anderledes jul, og i det hele taget bare at komme derover. Jeg må hellere se at komme igang med at spare op, he he.. Til jer, der har været i nogle af de nævnte stater, må I meget gerne smide en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, hvis I kan anbefale nogle steder eventuelt butikker, man bør besøge.

På billedet ser i forresten udsigten fra det hotel, vi skal bo på, mens vi er i New York.

20 kommentarer

 • Glæd dig, det er fantastisk har selv været over på vestkysten og det er så lækkert. Skal også til USA i julen, og glæder mig til at se hvor anderledes det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været de fleste steder du skal hen (alle undtagen San Diego) og jeg kan anbefale Hoover Dam som ligger lidt ude for Las Vegas City, det er en af verdens største dæmninger (tror jeg nok) og selvom det lyder lidt kedeligt er det faktisk ret imponerende. I LA kan jeg anbefale Venice Beach som vi boede tæt på og tilbragte rigtig meget tid der! Det er rigtig fedt, stemningen, butikkerne, menneskerne, osv. I SF er der slevfølgelig Golden Gate og Alcatraz som er et nedlagt fængsel ude på en ø. Jeg var dog ikke selv derude, men har hørt at det skulle være ret fedt! Men husk at bestil færge tid nogle dage i forvejen, for der var udsolgt med os, så vi kom aldrig derud. I NY kan jeg anbefale MOMA og The Met som er nogle af de ting man SKAL se. Så er der den berømte Apple butik som er en slags glas “cube” og som er ret flot. Også er der selvfølgelig de basale ting som Empire State Building, Statue og Liberty, 9/11 memorial og alt det. I Grand Canyon er der en masse flotte røde klipper hvor man kan gå nogle lange ture også er der også en glas platform man kan gå ud på (hvis man tør!) og kigge ned de mange hundred meter. Jeg har også hørt at der er en glas bro man kan køre (!) over, men det er vist kun for de hårdskallede.Jeg håber du kunne bruge det, og jeg håber at dig og din familie for en fantastisk tur! Det havde jeg i hvert fald da jeg var der i 2007 og skal da også tilbage næste sommer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også været de fleste steder og skal selv afsted igen til jul, men jeg kan se Ditte har dækket de fleste områder rigtig godt :-) Derudover er der områder, som jeg synes er dybt undervurdereret: 4 dage i New York er ikke lang tid, men hvis I har tid, så tag til Brooklyn – det er sådan et kulturelt sted og der er så mange lækre restauranter og hyggelige gader. I New York er det efter min mening at gå en tur i Central Park og tage en tur til øverste etage i Empire State Building og selvfølgelig se frihedsgudinden, mit eneste gyldne råd til New York om vinteren er, at der er meget koldere i New York om vinteren end i DK, så tag det varmeste tøj med I har – vi blev nødt til at købe ekstra jakker, fordi det var så uhyggelig koldt. I Californien vil jeg virkelig virkelig anbefale at køre på Highway 1 fra LA til San Francisco, det er gudesmukt og der ligger hyggelige små kunstnerbyer på vejen. Og sidst men ikke mindst – selv hvis I ikke er naturmennesker (det ved jeg ikke om I er), så besøg Muir Woods, der ligger lige uden for San Francisco og tag en gåtur. Det er ikke en vandrertur, der er stigbelægning – men det er et enestående sted, Twilight filmene er blandt filmet der, pga. de enormt høje træer. Håber du får en fantastisk tur i dejlige USA :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var i Californien i sommers, og har været alle stederne bortset fra New York og San Diego. Det var SÅ fantastisk! Jeg havde gået og drømt om det i maaange år, og det levede helt klart op til mine forventninger. Personligt synes jeg bedst om Las Vegas og Los Angeles. Der er så god stemning over det hele, og det er bare så stort! I Las Vegas vil jeg helt klart andbefale jer at se et show. Der er alle mulige forskellige shows over det hele. Da jeg var der var i LV var jeg inde og se et Cirque du Soleil show, det var SÅ fantastisk! Der er også både en M&M butik, og en Coca Cola butik på The Strip, det var rigtig sjovt! Til sidst, synes jeg også i ind på de forskellige hoteller, de er jo alle lavede som forskellige temaer, og de er også virkelig seje indvendigt! Las Vegas er bare fantastisk! ;) :-) Jeg var på Alcatraz i SF, og det var så spændende! I Los Angeles vil jeg andbefale jer en Café/Restaurant der hedder noget med green.. (Kan ikke lige huske det) Den ligger ved siden af Hollywood Boulevard. Maden er SINDSSYG god og den er anderledes. Lidt svært at forklare, men man står og kigger når de laver maden. Glæd dig!! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg taget til mig, rigtig gode forslag lyder det til!Glæder mig heeeelt vildt, he he ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal til New York om 7 dage, og så i hele 10. Jeg glæder mig så meget. Har selv været i Californien og alle overstående råd dækker vidst mine. Hvis I kan, så kør på Route 66 og spis på en rigtig diner. De laver de bedste burgers og milkshakes, ha ha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor sjovt, jeg skal på næsten den helt samme rejse næste år! jeg skal dog også til hawaii. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også prøvet det med at køre ved vestkysten, det er virkelig fedt! jeg har faktisk lige været i L.A og Hawaii igen!! det er virkelig noget af en oplevelse som man virkelig ikke vil glemme!! men god tur!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været samtlige steder, op til flere gange, dog undtaget San Diego. Vi kan starte fra en ende af, og starte i NY. Der er selvfølgelig de ting man bare SKAL se som Frihedsgudinden, 9/11 memorial, de nye Twin Towers, Empire osv. Billetter til Empire kan tage sin tid at få, så kom tidligt om morgenen og få det “overstået” (hvis i altså skal op i Empire) Så tager vi turen over til LA. Der er egentlig ikke så meget at sige, jeg var der ikke selv så lang tid, men Venice Beach er 100% sikkert en halv dags tid at bruge på. Både på stranden, men også på molerne, og de forskellige tivolier der ligger der. San Diego kan jeg desværre ikke informere om.Las Vegas sker der altid MEGA meget så det er svært at sige hvad man bare skal opleve. Men i hvert fald det “berømte” springvand ved et af de store og flotte hoteller. Derudover er der også “Disney Land” slottet. Derinde foregår også en masse. Der er bla. et ridder show, hvor der ligesom bliver gjort lidt af et teater ud af showet. Det går ud på at der er nogle “riddere” der ridder med lancer, som en rigtig kamp. Der bliver serveret mad, og der får man en hel kylling HVER. Der er rigtig meget mad, men der er fandme (undskyld sproget) et fedt show. Og klart kigget hver.San Fransisco my love, San Fransisco og NY har stjålet mit hjerte. Af forskellige turist atraktioner er der selvfølgelig Alcatraz, Golden Gate Bridge, og Pier 39. Spise steder kan jeg anbefale Honey Honey som ligger på hjørnet af Taylor st. og Post st. Kig på google, det ser måske ikke skide indbydende ud med det samme, men det er det lækreste morgenmad der bliver serveret. Med frisk presset juice, og friske brød osv. SÅ LÆKKERT!Derudover håber jeg at du får en FANTASTISK tur!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange mange tak for din kommentar! Ej hvor er det egentlig dejligt, at I gider at bruge jeres tid på at skrive sådan nogle lange kommentarer! Kærlighed til jer <3 Når men det lyder som nogle helt vildt gode forslag! – Dem må jeg lige nævne for mine forældre. Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov hov, glemte lige noget med hensyn til NY. High Laine Park. FAN TAS TISK! Det er en park der er blevet lavet oven på gamle tog spor, og oppe i højderne som man rigtig ser på film. Banerne er blev nedlagt, og som idé for ikke at skulle bruge penge på at rive det hele ned, og lukke store dele af NY, blev det lavet om til en park. Det er så smukt deroppe, og mange stedder er der den flotteste udsigt til Hudson River. Klart noget at hive dine forældre med op, de vil helt sikker elske det!!Og det var så lidt. Håber i kan bruge det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • He he, det lyder super spændende! – Vi kan ihvertfald godt bruge det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABBIT FOOT