NEW CONCEPT - ALL-TIME FAVORITE ITEM

KINDER BUENO X ILLUM

Illum event invitation for bloggers kopi6

Vinteren er lige om hjørnet, hvilket betyder rug hud, spaltede spidser og tørre negle. Det giver derfor også god grund til selvforkælelse. Fredag d. 11. oktober fra klokken 14.00-20.00 inviterer Kinder Bueno og ILLUM til et lækkert event i ILLUM, hvor du og dine veninder har mulighed for at få diverse skønhedsbehandlinger af professionelle skønhedseksperter.

Der vil være skønne goodiebags til de første 200, der kigger forbi. Professionelle skønhedseksperter vil som sagt stå klar til at tage imod alle, der kunne tænke sig at få lidt ekstra selvforkælelse og samtidig blive klar til en hyggelig kulturnat eller bare en tur i byen med veninderne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW CONCEPT - ALL-TIME FAVORITE ITEM