AIAIAI TRACKS

THAT HAIR

IMG_9466

Der er blevet spurgt meget ind til mit hår gennem tiden. Hyppigste spørgsmål lyder på; hvordan plejer du dit hår, hvordan holder du det sundt, bruger du nogle specielle hårprodukter, hvor tit bliver du klippet og sidst men ikke mindst, hvordan har du fået så langt hår. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave et indlæg med svar på alle jeres spørgsmål. Jeg vil dog lige gøre opmærksom på, at jeg altså overhovedet ikke er speciallist indenfor dette område, dette er blot mine egne erfaringer med hårpleje.

Lad os starte fra bunden. Jeg plejer mit hår med specielle hårprodukter fra frisøren, og prøver så vidt muligt at undgå varmeprodukter som glatte- og krøllejern og føntørre. I stedet for at føntørre mit hår, når jeg har været i bad, lader jeg det altid lufttørre. Derudover prøver jeg også at lade være med at vaske mit hår for meget, simpelthen for at undgå udtørring af håret.
Mht. hårprodukter bruger jeg som sagt det, min mor køber hos frisøren, som giver ekstra pleje til håret. Jeg bruger altid balsam, efter jeg har vasket mit hår med shampoo, da mit hår ellers er svært at redde ud. Hårkur bruger jeg cirka en gang om ugen, og olie bruger jeg kun engang imellem, når jeg synes, at det trænger til det og det samme med proteinspray. Skulle det ske, at jeg en sjældent gang glatter eller krøller mit hår, bruger jeg et varmebeskyttende produkt, som beskytter håret mod varmen. Til jer, som søger nogle rigtig gode hårprodukter, der ikke er for dyre, kan jeg varmt anbefale hårprodukterne fra Aussie, som forhandles i Matas.
Et godt råd: Til jer, der ønsker at få langt, sundt og flot hår, få nu klippet de spidser! For det første er det sundest for håret at blive klippet hver anden måned. Det enkelte hårstrå får ny energi og vokser derfor også hurtigere. Jeg er selv ret dårlig til at gå til frisør, og undgår det helst, men jeg har efterhånden indset, at det altså er det, der skal til, før håret kan vokse sig sundt og langt. Jeg har før undgået at blive klippet i et år med ønsket om at få endnu længere hår. Det viste sig så, at være en rigtig dårlig idé og det endte med, at jeg fik klippet et godt stykke af mit hår af, fordi det simpelthen var blevet så ødelagt. Så sørg nu for at få klippet spidserne, det gælder jo kun om 1-1,5 cm. Hvem vil gerne have langt, slidt og usundt hår, frem for langt, flot og sundt hår? Det tror jeg faktisk ikke, der er nogle, der vil, eller hvad?
Jeg håber, at I med dette indlæg fik svar på jeres spørgsmål, ellers må I lige kommentere i kommentarfeltet nedenfor.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AIAIAI TRACKS