ME, ME, ME

TO BUY IN THE U.S.

WISHES

Som I kan se, har jeg kreeret en Polyvore med mine umiddelbart største ønsker, jeg drømmer om at købe, når jeg skal til USA. Jeg kan allerede nu se, at jeg skal have sparet godt med penge op, hvis jeg skal have mulighed for at købe bare halvdelen af disse ting med hjem. Som I jo nok ved, er der mange penge at spare på de amerikanske mærker, så det skal selvfølgelig udnyttes.
Først og fremmest skal jeg have erhvervet mig en masse lækre basicvarer fra mærker som T by Alexander Wang og Helmut by Helmut Lang. Et par sneakers eller to ville heller ikke være helt dårligt, da jeg står og mangler et par nye, og disse Nike Air Max 90 og Nike Roshe Run Woven har længe stået på min ønskeliste. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg vil købe Ray-Ban solbriller, da de skulle være super billige derovre. MAC make-up skulle der eftersigende også være en del penge at spare på, så det vil jeg helt sikkert også benytte mig af. Jeg har længe ønsket mig det perfekte par læderbukser, så det håber jeg bestemt på at finde derovre! Balenciaga armbåndet har også længe stået på min ønskeliste, så det vil jeg skam heller ikke have noget imod at få med hjem. Derudover har jeg sådan brug for en overgangsjakke, og denne fra Brics synes jeg er rigtig lækker, men da den nok ikke er til at opstøve nogen steder mere, vil jeg prøve at finde en lignende. En lædernederdel som ovenstående ville heller ikke være dårligt. Cardigans står jeg virkelig også og mangler i min garderobe her til vinter, så jeg håber virkelig på at finde nogen lignende ovenstående. Den aller sidste ting, er denne Proenza Schouler Bag PS1, som jeg har kigget på længe – den er dyr, jeg ved det. Og det er også bare et ønske, som nok ikke lige foreløbig går i opfyldelse, men med skulle den alligevel. Der skal selvfølgelig også være plads til impulskøb, men umiddelbart er ovenstående items det, jeg søger, når jeg kommer til USA.

Se her, hvor de forskellige ting er fra.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME, ME, ME