NAILSKINS.COM

ALL-TIME FAVORITE ITEM #7

IMG_4630

T by Alexander Wang er mit absolutte yndlings brand, når det kommer til basicvarer. Pasformen er intet mindre end fantastisk og tøjet har et godt, minimalistisk design, som jeg er stor fan af. Brandet forhandles flere steder i Danmark, men jeg plejer som regel altid at købe mine på youheshe.com eller netaporter.com. Der har forresten været en del spørgsmål i kommentarfeltet om, hvordan jeg bevarer items fra T by Alexander Wang så pænt. Til det kan jeg sige, at jeg altid sørger for at vende dem på vrangen og putte dem i en vaskepose, inden jeg smider dem til vask.

4 kommentarer

  • Kan du ikke lave et indlæg om frakker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige det jeg manglede! Jeg har selv lige købt to tees fra T by AW, men jeg havde ingen anelse om hvordan de skulle vaskes. For jeg havde hørt at nogen absolut ikke ville putte dem i vaskemaskinen(og så hellere håndvask), og en der sagtens kunne putte den i en vaskepose og så gik det. Men jeg hopper nok med på det med vrangen ud og så i vaskemaskinen, for det andet bliver nok for surt! Dejlig blog btw <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILSKINS.COM