TODAY

HAPPY OH HAPPY

Fotografi den 09-11-13 kl. 18.21

Overskriften siger vel egentlig det hele. Sagen er den, at jeg har det rigtig godt fortiden alt, hvad der drejer sig om venner, skole, ja hverdagen går egentlig bare rigtig fint. Jeg har haft tid til at tænkte lidt ekstra over, hvad jeg gerne vil efter niende. Jeg var ret sikker på, at jeg skulle på Gymnasiet, (læs om det her), men da der kommer en ny linje på Handelsskolen i det nye år, som hedder “designklassen”, jeg synes lyder ret interessant, er jeg gået i tænkeboks igen. Det er jo sådan set noget i den retning, jeg gerne vil, altså det med at designe, style, indrette og så videre. Dette var blot en lille update på, hvordan det går mig og hvad jeg har i tankerne fortiden. Hvordan går I og har det? Og til jer, der også går i niende – har I truffet en beslutning om, hvad I skal?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY