ALL-TIME FAVORITE ITEM #4

MY TOP 5 REASONS WHY I HATE BLOGGING

Fotografi den 28-10-13 kl. 14.14 #5Fotografi den 28-10-13 kl. 14.14 #7
Fotografi den 28-10-13 kl. 14.15 #10

Fotografi den 28-10-13 kl. 14.16 #4
Kan I huske, da jeg lavede et indlæg med alle de gode ting, der er ved blogging? Hvis ikke, kan I læse det her. Her kommer så et indlæg med de knap så gode ting, hvilket der trods alt også er.
5. Jeg bruger utroligt meget tid på bloggen, hvilket oftest fører til, at jeg bliver enormt stresset, da jeg ikke når alle de ting, jeg skal og vil nå. 4. Der er dage, hvor jeg ikke føler, at jeg lever op til jeres og ikke mindst mine egne forventninger, hvilket kan gøre mig rigtig presset, og det er jo egentligt lidt dumt, da blogging skal være sjovt. 3. Hvis jeg ikke får blogget mindst en gang om dagen, bliver jeg irriteret på mig selv. 2. Jeres tanker om mig betyder faktisk utroligt meget for mig af en eller anden grund. Jeg ved godt, at jeg burde skide på, hvad andre folk tænker og mener om mig, men jeg er en meget følsom person, som tænker rigtig meget over tingene. I Næstved bliver jeg for eksempel betegnet som en “snob”. Jeg går ikke i dybden med det lige her men, hvis I gerne vil læse mere om det, kan I læse indlægget, jeg lavede om det her1. Det kan være svært hele tiden at finde ny inspiration til indlæg, når jeg bor i en provinsby som Næstved. Derfor kan der også være dage eller uger, hvor jeg ikke får blogget.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL-TIME FAVORITE ITEM #4