I JUST BOUGHT

TEN FACTS

Fotografi den 29-11-13 kl. 14.08 #6

Hvis jeg ikke var blevet kaldt Cecilie, skulle jeg havde heddet Karoline. Jeg bliver utilpas, hvis folk ignorerer mig. Jeg har let til latter. Jeg tager let ting alt for personligt. Jeg er lige nu på 5:2-kuren, hvilket jeg har været i lidt over en måned. Jeg er en dansemus, når jeg får lidt at drikke. Lige nu har jeg en rigtig stor trang til at shoppe (måske fordi jeg ved, at jeg skal spare). Jeg er dårlig til at stå op til tiden i hverdagene. Selvom jeg bor tæt på min skole, formår jeg alligevel tit at komme for sent. Jeg er pisse nærig, når det kommer til at købe praktiske ting såsom strømper.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT