ALL ABOUT BODY AND HEALTH

2. ADVENT GIVEAWAY

IMG_6070
I dag er det 2. søndag i advent, hvilket betyder, at det er tid til endnu en adventskonkurrence. Denne gang finder jeg to heldige vindere af et cover fra CaseApp specielt designet af mig. Som I kan se, har jeg designet et cover til iPhone 4/4S og iPhone 5/5S, som I kan vinde alt efter, hvilken iPhone I har. For at deltage i konkurrencen skal I blot følge bloggen via Facebook samt like caseapp.dk på Facebook. Herudover skal I også lige smide en kommentar til dette indlæg med, hvilken iPhone I har samt fulde navn og mail. De to heldige vindere finder jeg på fredag.

118 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL ABOUT BODY AND HEALTH