WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

A WHOLE NEW YEAR

994427_10200713627717665_1254845754_n

Så er 2013 ved at være ved sin ende! Jeg synes virkelig, at dette år er gået hurtigt. Måske lidt for hurtigt. Jeg har haft et rigtig udmærket år, som både har budt på rejser til henholdsvis Tyrkiet (med Cille og hendes skønne forældre), Cypern samt Berlin, nye venskaber, starten på mit sidste år i folkeskolen og en hel masse andet. Egentligt vil jeg ikke samle grundigt op på året der gik i dette indlæg, eftersom de fleste af jer læsere ikke som sådan kender mig og min historie. Jeg vil blot ønske jer alle et rigtig godt nytår og en mindeværdig aften! Jeg selv starter hjemme med en dejlig middag med mine forældre, min bror, min søster og hendes kæreste samt mine gudforældre. Herefter tager jeg hjem til en veninde, hvor flere af mine veninder også kommer. Så jeg ser frem til en lækker aften med mange (men ikke alle, desværre) af dem, jeg holder af. Jeg håber, I får et år 2014 fyldt med glæder. Og så husk lige, hvis du elsker dem lige så højt som jeg, at se Monte Carlos nytårstale på DR3 kl. 18.15, he he ;)
GODT NYTÅR!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS