WINNERS + OUTFIT

CHOCOLATE AND VANILLA

IMG_8377IMG_8349

Dette indlæg er dedikeret til Cecilie, som lige nu befinder sig i det store udland. Cille og jeg har kendt hinanden siden vi startede i folkeskole (hvilket er ved at være godt ti år siden), og ja, dengang begyndte venskabet mellem os bare at blomstre. I alle de forløbne år har vi så selvfølgelig fået en masse oplevelser sammen. Vi har blandt andet været i Tyrkiet to gange sammen, hvilket begge gange har været rigtig godt! Vores forhold til hinanden er meget afslappet, og vi kan altid være os selv i hinandens selskab. Vi er tilmed blevet spurgt – indtil flere gange – om vi er søstre. Det har altid moret os, fordi vi ikke rigtig kan se nogle ligheder rent udseendemæssigt, men jo, vores forhold taget i betragtning kunne vi meget vel være søstre. Cecilie er i hvert fald som en ekstra søster for mig <3
SAVNER OG ELSKER DIG, KOM HJEM SNART!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINNERS + OUTFIT