A WINNER + INTRODUCING ME

CHRISTMAS/NEW YEAR DRESSES

December parties

Dette bliver mit første rigtige indlæg her på bloggen, så jeg er meget spændt på jeres respons. Det kommer til at handle om, hvordan man kan klæde sig til både julens fester og nytårs aften. Jeg selv mener, at man skal klæde sig lidt ekstravagant ved disse højtider. Gå derfor efter lækre og luksuriøse klæder og accesories.
På collagen har jeg givet mine bedste bud på fine outfits med items i forskellige prisklasser, og jeg håber, at den kan inspirere. Husk, at der ofte findes alternativer til de dyre designer styles hos de forskellige high street shops. Klik på billedet for at gå til min polyvore, hvor I kan se, hvor de forskellige items forhandles. Hvilket af disse outfits ville du helst hoppe i nytårs aften?

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WINNER + INTRODUCING ME