MY CHRISTMAS WISHES

EVERY DAY PIECES

IMG_8434IMG_8449IMG_8423IMG_8444

Jeg håber, I alle havde en rigtig glædelig juleaften igår! Det havde jeg helt bestemt i selskab med alle mine kære.
Dette indlæg kommer til at handle om mine hverdagssmykker, som alle er vist på ovenstående billeder. De to Line&Jo ringe fik jeg begge til min konfirmation tilbage i april 2012. Den store ring var en gave fra min søster og hendes kæreste, og den lille ring fik jeg af min lillebror. Jeg elsker at få smykker i gave, fordi man altid kan tage dem frem og mindes gode tider. De er blevet brugt rigtig meget, hvilket også er grunden til, at de efterhånden er blevet ret slidte. Dette gør mig dog ikke noget – jeg synes, det er cool nok, at man kan se, de er blevet brugt. Begge ringe har stor betydning for mig, fordi jeg har fået dem af nogle rigtig betydningsfulde mennesker i mit liv. De to guldkæder har jeg selv lavet under min praktik hos Jane Kønig. Jeg har disse to kæder på næsten hver dag, og jeg elsker dem! Jeg synes, der er noget personligt over kæden med vedhænget, og selvfølgelig særligt fordi jeg selv har sat dem sammen og fixet kæden. De to små guld hoops er ligeledes fra Jane Kønig og rigtig fine i deres enkelthed. Har du en favorit?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY CHRISTMAS WISHES