4. ADVENT GIVEAWAY

MY CHRISTMAS WISHES

Christmas

Only one day left! Glæder I jer til juleaften? Jeg selv elsker julen, da det hos mig er lig med hygge, familiesamvær og kærlighed mennesker imellem. Og dertil kommer god mad og ikke mindst gaver. Jeg er det type menneske, der både elsker at give og modtage gaver, så jeg er for eksempel rigtig spændt på at give min søster sin gave fra min bror og jeg, fordi jeg ved, at hun vil blive rigtig glad. Det er lidt underligt, haha.
Egentlig finder jeg det lidt ærgerligt, at julen er kommet til at handle så meget om de materialistiske goder, men for min generation har det bare altid været sådan, så når det kommer til stykket, ville jeg sikkert aldrig have julen på en anden måde. Min farfar har altid fortalt mig, at han ikke længere bryder sig om julen, fordi den er blevet for merkantil. Jeg kan sagtens se, hvad han mener, for ja – børn får pakkekalender, adventskalender og tilmed dyre julegaver juleaften, hvilket altså svarer til meget mere end den to krone, han fik i julegave som barn. Den videre problematik går jo så på, at det simpelt hen er blevet for dyrt at holde jul, så mange mennesker faktisk ikke kan følge med rent økonomisk. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det er ærgerligt, for i virkeligheden har julen jo altid været hjerternes fest, og det skulle den meget gerne blive ved med at være. Gaverne bør bare være et symbol på det at give hinanden noget – uanset prisen.
På trods af min snak om den her problematik har jeg altså lavet en collage med mine (nogle mere vanvittige end andre) juleønsker dette år. Nogle af dem er fuldstændigt urealistiske, men jeg synes, det er helt i orden at ønske sig dyre items, så længe man ikke har tårnhøje forventninger. Klik på billedet for at gå til min polyvore, hvor det vil være jer muligt at finde de forskellige items. Hvad er dit allerstørste juleønske – hvad enten det er noget materialistisk eller en hændelse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. ADVENT GIVEAWAY