ALL-TIME FAVORITE ITEM #10

UPDATED JACKET COLLECTION

IMG_6156IMG_6150IMG_6161IMG_6162

Som ønsket får I her en opdatering på min nuværende jakke kollektion. På første billede ser I min jakke fra Notion 1.3 samt min jakke fra Vila, som jeg har haft meget glæde af her i vinter. På anden billede ser I til højre min cardigan/jakke fra Chicy og til venstre min overgangsjakke fra Cheap Monday. På tredje billede ser I min Monki “pels” og min H&M bomber jacket. Og sidst men ikke mindst ser I på fjerde billede min læderjakke fra Flying A samt min bomber jacket fra Envii, som jeg begge har brugt flittigt i løbet af året.

2 kommentarer

  • Kan man stadig få jakken, som er på det øverste billede til venstre? Hvis man kan, ved du så hvor, man kan købe den? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej, det tror jeg desværre ikke, jeg købte den på Nelly for lang tid siden, tag evt. et kig der :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL-TIME FAVORITE ITEM #10